Дружній візит міліції

Якщо до Вас у двері дзвонить міліція, не лякайтесь. Швидше за все, дільничний інспектор міліції завітав до Вас, щоб познайомитися. Дільничні інспектори Новомосковського міськвідділу проводять масштабну операцію під назвою «Візит», у рамках якої вручають візитки з інформацією про дільничного, котрий обслуговує підзвітну територію, робочими телефонами, графіками прийому керівництва міськвідділу міліції, днями та годинами особистого прийому громадян. Разом з цим, Ваш дільничний повідомить Вам як не стати жертвою шахраїв, вручить листівку-застереження із основними видами шахрайства. Як показує практика, подібні заходи значно спрощують механізм взаємодії дільничного інспектора міліції з місцевими жителями.

Операція «Візит» є дуже важливою, під час її проведення громадяни звертаються з усілякими проблемами й бідами, які дільничний інспектор, по можливості, намагається вирішити. Часто доводиться врегульовувати різні конфліктні ситуації, втихомирювати сімейні чвари, виступати своєрідним миротворцем. І коли до тебе люди самі телефонують та просять допомогти, порадити чи розрадити, то розумієш, що ти на своєму місці.

Нещодавно в рамках проведення операції «Візит» дільничні інспектори міліції навідались до Третяк Тетяни Василівни жительки с. Вільне. Жінка познайомилась із дільничним інспектором міліції, який вручив їй візитку та пам’ятку-застереження «як не стати жертвою шахраїв». В процесі спілкування виявилось, що вона мешкає одна та не справляється із веденням господарства. Дільничний відразу ж вирішив їй допомогти! Прибрався на подвір’ї, допоміг нанести води. Й надалі пообіцяв навідуватись та допомагати по господарству.

Нагадуємо, на території обслуговування Новомосковського міського відділу міліції проводиться прийом громадян дільничними інспекторами міліції згідно з наступним графіком:

  • вівторок з 09 до 11.00 годин;
  • четвер з 18.00 до 21.00 годин;
  • субота з 10.00 до 13.00 годин.

Всі громадяни міста Новомосковськ та Новомосковського району мають право звернутися до дільничного інспектора міліції або до керівництва міськвідділу міліції, яке систематично згідно графіку разом з дільничними інспекторами міліції проводить прийом громадян, та повідомити про правопорушення, злочини, пригоди або надати іншу інформацію, яка може допомогти в розкритті злочинів. Службові приміщення дільничних інспекторів міліції, де відбувається прийом громадян знаходяться за наступними адресами :

  • м. Новомосковськ, в приміщенні критого центрального ринку;
  • м. Новомосковськ, вул. Жовтнева, 10;
  • м. Новомосковськ, вул. Леваневського 27-а;
  • м. Новомосковськ, вул. Радянська, 236;
  • м. Новомосковськ, вул. Радянська 47;
  • м. Новомосковськ, вул. В.Ковалівка, 20;
  • м. Новомосковськ , вул. Сучкова (ДК ім. Кірова);
  • м. Новомосковськ, вул. Леніна,156 (приміщення поштового відділення).

Прийом громадян дільничними інспекторами міліції Новомосковського району здійснюються також за вищевказаним графіком в приміщеннях сільських та селищних рад. Якщо ви маєте намір повідомити про злочин, правопорушення або іншу пригоду, яка відбулася або планується, але не маєте нагоду прийти на прийом громадян, звертайтеся з інформацією в телефонному режимі за телефоном 7-31-66, 7-31-82 або на лінію «телефону довіри» – 38-04-85. Більш детальну інформацію щодо дільничних інспекторів міліції, які обслуговують конкретну територію міста Новомосковськ чи Новомосковського району, Ви можете дізнатися на офіційному сайті ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Хоменко Т.М., майор міліції

Можливо, Вам буде цікаво

By