Армія чекає на тебе!

Восени 2015 року у Новомосковсько-Магдалинівському об’єднаному військовому комісаріаті в м. Новомосковську буде проводитись черговий призов юнаків на військову службу. Юнакам пропонуватимуть обрати самим у яких військах вони проходитимуть службу, але ми пропонуємо обрати службу у Національній гвардії України, де рівень підготовки дуже високий.

Національна гвардія України — військове формування з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України і призначене для виконання завдань із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян Україна, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, а також у взаємодії з правоохоронними органами — із забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону, припинення терористичної діяльності, діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп), терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій.

Національна гвардія України бере участь відповідно до закону у взаємодії зі Збройними силами України у відсічі збройній агресії проти України та ліквідації збройного конфлікту шляхом ведення воєнних (бойових) дій, а також у виконанні завдань територіальної оборони.

Щоб людина у погонах була професійно та психологічно готова застосувати на практиці набуті навички, використати потенціал знань, від яких залежить результат служби і безпека громадян, у Нацгвардії діє система підготовки, навчання та виховання особового складу.

Слід зауважити, що такого ганебного явища як дідівщина там не зустрінеш, бо військовики потрапляють у доволі жорсткі рамки щодо режиму (розклад у частині розписаний по хвилинах).

У Національній гвардії України кожен офіцер ставить перед собою завдання розвивати найкращі особисті якості військовиків, насамперед – пошани до Батьківщини. І, якщо ви станете нацгвардійцем, то обов’язково знайдете тут і вчителів, і справжніх бойових друзів, разом з якими захищатимете від злочинних посягань українську державу і український народ.

Колишні військовослужбовці Нацгвардії є свідомими патріотами і достойними поваги громадянами відповідальними за свою сім’ю і країну.

М. Солодкий, старший лейтенант міліції

Можливо, Вам буде цікаво

By