Молодим міліціонерам урочисто вручили табельну зброю

4 вересня у міській міліції розпочався новий учбовий рік. Виховання у працівників високої громадянської свідомості, відданості народу України, вірності Присязі працівників органів внутрішніх справ, формування дисциплінованості, високої відповідальності за виконання службового обов'язку, необхідних психологічних і моральних якостей – основна мета учбових годин.

У цей день відбулася урочиста подія – вручення молодим фахівцям, які закінчили вищі навчальні заклади МВС України і призначені на посади начальницького складу, табельної вогнепальної зброї. Вручення зброї молодим співробітникам у присутності всього особового складу в урочистій обстановці вже стало для співробітників міліції Новомосковського міського відділу доброю традицією. Час покаже, скільки з них вийде майбутніх генералів і просто надійних, порядних міліціонерів, а поки це лише перший крок у професії захисника правопорядку.

Вітаючи молодих фахівців, керівник відділу Максим Очеретяний, зазначив: «З цією табельною зброєю ви нестимете службу в нелегкий час. Служіть сумлінно. Служіть Закону! Шануйте традиції, які створили і підтримують ваші старші товариші. Ви одержали право носити табельну зброю, але не забувайте, що основна ваша сила – слово. Вчіться володіти методом переконання».

Отримання зброї це велика честь та велика відповідальність. І кожен з наших молодих колег це добре розуміє та завжди буде використовувати табельну зброю виключно у рамках закону.

Т. Попова, майор міліції

Можливо, Вам буде цікаво

By