Співмешканцю – домовина, співмешканці – тюрма

Трагедія розігралася 06 лютого в місті Новомосковськ. 34-річна жінка, перебуваючи в своєму домоволодінні, спільно зі своїм 25-річним співмешканцем протягом дня розпивали спиртні напої, а ввечері, як це майже завжди буває в таких випадках, розігралася сварка на грунті ревнощів. Словесна перепалка швидко переросла у бійку. Після «з’ясування» відносин за допомогою кулаків, ображена жінка, взявши кухонний ніж, нанесла один удар в груди своєму, мабуть, коханому чоловікові.

Повідомлення в Новомосковський відділ поліції про цей жахливий випадок надійшло від рідної сестри підозрюваної, якій жінка зателефонувала та розповіла про скоєне. Бригада швидкої медичної допомоги, яка одразу прибула на місце скоєння злочину, на жаль, констатувала смерть потерпілого, ніж влучив в саме серце.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Підозрювана у вчиненні цього тяжкого злочину затримана, їй оголошено про підозру, вирішується питання відносно неї про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Деталі злочину з’ясує слідство, останнє слово в справі за судом, але молодго чоловіка вже не повернути.

За будь-яким безглуздим вчинком криється відповідний наслідок. І нічого з цим не вдієш, так побудований світ. Але людина мисляча ніколи не вбиватиме через образи. За статистикою, більшість насильницьких смертей скоюється на побутовому грунті: неприязнені стосунки між потерпілим і жертвою мають сімейні корені або ж «лежать на дні» горілчаної пляшки, а часто-густо пов’язані. Ніколи не вгадаєш, що на думці у «заспиртованому мозку» людини. Хтозна, може, такого б і не сталося, якби не пляшка горілки…

Т.М. Попова, Новомосковський відділ поліції

Можливо, Вам буде цікаво

By