На Дніпропетровщині викрито ще одну нарколабораторію

У перший день весни працівники Сьомого управління Департаменту протидії наркозлочинності викрили нарколабораторію у місті Дніпродзержинську, повідомив начальник підрозділу Олег Ягольник.

За результатами обшуку у помешканні непрацюючого молодика було вилучено «метамфетамін», «марихуану» та прилади для її вживання. Але при більш детальному огляді приміщення виявилося, що «наркокухар» просто у себе вдома виготовляв психотропи.

Як виявилося, ним за місцем мешкання було організовано нарколабораторію.

Дружина виробника була не в курсі щодо його причетності до злочинної справи виготовлення незаконних речовин і була вкрай шокована діяльністю чоловіка, яка їй відкрилася в результаті проведення обшуку.

Правоохоронцями вилучено лабораторне обладнання, що традиційно використовується підпільними народними умільцями з метою виготовлення «пороху», пакети для фасування, електронні ваги із залишками речовини та прекурсори.

Вилучений «метамфетамін» чоловік планував реалізувати серед наркозалежних мешканців Дніпродзержинська.

Наразі все вилучене направлено на експертизу.

Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за статтями 307 та 313 Кримінального кодексу України, санкція яких передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном до десяти років, зазначив Олег Ягольник.

Сьоме управління Департаменту протидії наркозлочинності

Можливо, Вам буде цікаво

By