Голови квартальних комітетів нададуть допомогу переселенцям

18 червня 2014 року під головуванням міського голови Сергія Мороза відбулася нарада з головами квартальних комітетів щодо надання допомоги переселенцям зі східних областей України.

Також у нараді взяли участь керуюча справами виконкому Ірина Марченко та начальник організаційного відділу Олена Мітченко.

Сергій Мороз проінформував присутніх про значне збільшення кількості переселенців, які виявили бажання залишитися на тимчасове проживання на території Новомосковська. У зв’язку з цим перед міською владою постало багато важливих питань, головними з яких є забезпечення людей житлом та надання їм матеріальної підтримки.

«Родини переселенців опинилися у скрутному матеріальному становищі та потребують всебічної підтримки. Більшість людей тікають із зони антитерористичної операції без речей, іноді навіть без документів», – наголосив міський голова.

Начальник організаційного відділу, секретар комісії по координації роботи щодо соціальної адаптації переселенців зі східних областей України Олена Мітченко звернулася до всіх небайдужих мешканців міста з проханням долучитися до надання допомоги переселенцям. Їм потрібно: житло, постільна білизна, одяг, взуття, засоби гігієни, посуд, побутова техніка, тощо. Сім’ям, в яких є маленькі діти, потрібні памперси, дитяче харчування, одяг, взуття, засоби гігієни, іграшки, книжки та інші речі.

Сергій Мороз звернувся до голів квартальних комітетів з проханням провести інвентаризацію житла на їх територіях, яке у разі потреби можна використати для переселенців зі сходу нашої країни.

Голови квартальних комітетів запевнили, що звернуться до жителів своїх територій і нададуть усю необхідну допомогу.

Довідково:

Пожертви в натуральній формі можна передати безпосередньо в Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг): вул. Комсомольська, 29, тел.: 0569-31-64-30, 0569-31-64-40, або звернувшись до виконавчого комітету Новомосковської міської ради за тел.: 05693-7-13-18, 0569-38-00-27.

Можливо, Вам буде цікаво

By