Як грім з неба

В Новомосковську знов впало дерево, точніше частина великого клена. Сталося це 20 липня на вулиці Радянській біля відділення банку «Надра». Цього разу постраждали лише автомобілі, припарковані поруч. Хоча свідки пригоди кажуть, що одна молода дівчина трохи не потрапила під падаючу гілку, але вчасно вистрибнула з під неї. Отримав сильний стрес і водій ниссану «Maxima», який постраждав найбільше, адже під час обрушіння частини дерева він знаходився саме за кермом, а величезна гілка із гучним гуркотом опинилася в нього на капоті. Також постраждали два автомобіля «Жигулі», 6-ї та 7-ї моделей, яким було завдано меншої шкоди, але вони теж потребують ремонту кузова та заміни вікон.

Як грім з неба Як грім з неба

До місця пригоди одразу прибули співробітники мiлiцiї та склали протоколи. Зі слів одного з власників постраждалих авто, міліціонери викликали працівників комунального господарства, але ті й через півтори години не прийхали. Тож звільняти автомобілі від завалу довелося власникам та працівникам мiлiцiї власноруч. Звільнені та понівечені машини було відправлено на експертизу.

Нагадаємо, що нещодавно КП НККП Олександра Громадського проводило у місті вибраковку та спилювання старих дерев. Сьогодні ми маємо можливість бачити результати їх роботи – міцні дерева спилені, а посухі на місці. Та ще й падають на голови городян.

Мабуть, поки не станеться лиха із людськими жертвами, Новомосковські комунальники так і будуть халатно відноситися до своєї роботи.

Можливо, Вам буде цікаво

By