Наші на чемпіонаті світу

Днями у місті Харкові проходив Чемпіонат світу з бойового багатоборства (стрільба з гвинтівок, рукопашний бій).

Два спортсмени з нашого міста зі спортивного клубу змішаних єдиноборств «Адреналін» Кирило Гаврильченко та Анастасія Буряченко захищали прапори нашої держави.

Анастасія Буряченко виступала у ваговій категорії 45-50 кг, вона є майстром спорту з тхеквондо, тож змогла добре себе проявити і в рукопашному бою. На своєму шляху вона зустрілася зі спортсменками з України, Росії, Турції, та, перемігши їх, потрапила до фіналу. У фінальному двобої Анастасія зустрілася зі спортсменкою із Білорусі. Двобій був дуже видовищний, адже дівчата добре розуміли, що це фінал. Зусиль вони витратили багато, аби до нього дійти, але судді віддали перевагу спортсменці з Білорусі. Отже наша співвітчизниця на цьому чемпіонаті завоювала срібло!

Кирило Гаврильченко виступав у абсолютній ваговій категорії 95+. Він зустрівся у двобої із спортсменами з Грузії, Білорусі, Росії, Молдови, Німеччини. Кирило майже на всіх змаганнях звик завершувати поєдинки достроково – нокаутом, і цей чемпіонат не став виключенням з його правил, він нокаутував двох своїх суперників із Росії та Білорусі. У фіналі він зустрівся зі спортсменом із Німеччини. Бій був рівний, але судді віддали перемогу нашому бійцю. Отже Кирило на цьому Чемпіонаті світу завоював срібло. Це вже не перша його велика перемога. Він є чемпіоном світу з кікбоксингу (розділ К-1, Low-Kick, Full contact), дворазовим призером Чемпіонату світу з рукопашного бою 2012-2013, переможцем різноманітних турнірів з боксу, багаторазовим чемпіоном України та переможцем міжнародних турнірів з кікбоксингу, чемпіоном обласних та всеукраїнських турнірів з Фрі-файту та універсальної боротьби.

Можливо, Вам буде цікаво

By