Високий рівень новомосковських шахістів

Напередодні великого свята – Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні – за ініціативи голови федерації шахів м. Новомосковська Cергія Нетудихатки відбулося одне з найцікавіших змагань в шаховому житті міста – «Кубок Новомосковська» серед чоловіків, в якому взяли участь 16 шахістів, у тому числі Данило Полтавець, Михайло Плюха та учні шести міських шкіл.

Змагання пройшли у приміщенні шахового клубу «Дебют» 5-6 квітня за системою вибування учасників, які програли. За результами дводенної боротьби перемогу виборов кандидат у майстри спорту Юрій Галичин (другий рік поспіль). Друге й третє місця відповідно дістались кандидату в майстри спорту Олегу Климентьєву та першорозряднику Михайлові Плюсі.

Слід відзначити талант юного шахіста Михайла Плюхи, який тримав на попередніх етапах впевнену перемогу над досвідченим шахістом нашого міста, кандидатом у майстри спорту Миколою Лужновим та першорозрядником Григорієм Господиньком. При цьому він показав гру досвідченого майстра і стійкий характер, що й допомогло йому вибороти почесне третє місце. І це стало неабиякою сенсацією серед шахістів нашого міста.

Отже бажаємо йому подальших творчих успіхів! Переможці та призери змагань отримали грамоти міськспорткомітету та грошові премії від першого заступника міського голови

Олександра Козлова. Юрію Галичину вручено кубок міста з шахів.

Геннадій Попов, головний суддя змагань

Можливо, Вам буде цікаво

By