«Горбатий» міст перефарбований у кольори українського прапора

Ось таким оновленим, перефарбованим у кольори українського прапора побачили на початку тижня новомосковці знаний всіма «горбатий» міст. Молоді активісти громадської організації «Прометей», (колишня «Лелека») вже не вперше проводять у місті подібні акції.

– Беремо приклад з Дніпропетровська, – каже Артур Литвиненко, голова організації – там сьогодні на готелі «Парус» розфарбовано найбільший в Україні жовто-блакитний герб, скрізь дуже багато прапорів та іншої національної символіки. Патріотизм нині переповнює серця українців, тому ми також вирішили долучитися до цієї справи і в нашому Новомосковську, – каже Артур.

Городяни, що гуляли парком, схвально відгукувалися про активістів, закликаючи і депутатів хоч щось корисне зробити для свого міста. А подружня пара – Любов Григорівна та Леонід Миколайович Слюсарчуки були приємно здивовані, що молоді люди – наші, місцеві, думали, що це з Дніпропетровська приїхали допомогти. Вони раді, що сьогоднішня молодь з повагою ставиться до літніх людей, любить свій край, своє місто.

Ці молоді люди і розбудують Україну, яка стане сучасною, оновленою, вільною, незалежною та щасливою!

Можливо, Вам буде цікаво

By