Патріарший візит до Новомосковська

18-20 травня Дніпропетровську область з першосвятительським візитом відвідав Святійший Патріарх Київський та всієї України-Руси Філарет. У рамках візиту Святійший Владика освятив храм Різдва Пресвятої Богородиці у м. Дніпропетровську і провів Божественну літургію. Також було освячено хрест під будівництво кафедрального собору, що знаходиться у парку ім. Воронцова.

Патріарх відвідав і наше місто та провів у Свято-Троїцькому храмі УПЦ КП (настоятель – о. Микола Капралик) всенічне богослужіння. Супроводжував Святійшого Владику керуючий Дніпропетровською єпархією УПЦ КП єпископ Дніпропетровський і Криворізький Симеон.

Патріарший візит до НовомосковськаНовомосковські віряни отримали від Володики благословіння та прослухали патріаршу проповідь.

19 травня у м.Дніпропетровську Владикою було проведено конференцію, приурочену святкуванню 1025-річчя хрещення Руси-України. Наступного дня Патріарх зустрівся з представниками обласної влади та провів прес-конференцію для представників засобів масової інформації.

Андрій Александрович

Можливо, Вам буде цікаво

By