Привiтали комунальникiв

Комунальних підприємств у місті чимало, тож поздоровляти комунальників представникам влади довелося протягом усього тижня. Так і у минулу п’ятницю до підприємства Анатолія Позднякова завітали гості від влади. Секретар міськради Новомосковська Борис Мазур, керівник Новомосковської організації Партії регіонів Костянтин Пузирь, депутат обласної ради Вікторія Шилова та депутат міськради Віталій Соловйов привітали колектив підприємства із професійним святом та побажали успіхів та бажання працювати на благо міста та городян.

Вікторія Шилова, вітаючи колектив, наголосила, що «найвищі ордени сьогодення повинні носити комунальники, адже вони роблять свою справу, незважаючи на труднощі та недостатнє фінансування». Борис Мазур, в свою чергу, пообіцяв знайти кошти для підвищення заробітної плати робітникам комунальних підприємств. Також він дав обіцянку, що комунальне підприємство Ком-Енерго буде реструктуризовано та передано до грома-ди міста із подальшим перейменуванням його в КомНовомосковськ, що надасть можливість збільшити надходження до міського бюджету.

У подарунок комунальникам буде виділено з міського бюджету 100 тис. гривень на придбання сміттєвих баків. До того ж, представники влади пообіцяли розірвати договір із фірмою «Грінко», яка давно не виконує своїх функцій та зобов’язань належним чином.

А. Поздняков подякував за привітання та пообіцяв і надалі плідно працювати на користь городян.

Можливо, Вам буде цікаво

By