Всі роботи проводяться за планом

Останнім часом у місті активно проводиться обрізка дерев працівниками комунального підприємства О. Громадського. Але жителів міста непокоїть, що після себе комунальники залишають не зовсім привабливі пеньки, занадто обрізані крони, пошкоджені тротуари. Ми зустрілися із заступником начальника КП НККП Аркадієм Юрійовичем Шипком, який роз’яснив ситуацію.

— Ми вже не перший місяць обрізуємо дерева, які попередньо були вибракувані. Вони представляють небезпеку як для городян, так і для споруд, автотранспорту та ін., і з цього приводу були навіть звернення до суду.

На сьогодні ми ведемо роботи на вулиці Радянській. Живі стовбури залишаємо, і сподіваємось, що з часом вони знову зазеленіють, набувши певної форми. Справедливими є нарікання городян, що взамін вибракуваних не насаджуються молоді дерева.

Одразу хочу пояснити, що цього року не передбачено коштів із бюджету на ці цілі. Але плануємо домовлятися з підприємцями щодо спонсорської допомоги, поки що виправлятимемо ситуацію таким чином.

Комбінатом комунальних підприємств цьогоріч закуплено насіння газонної трави, яку сіятимемо біля визначних місць у центрі міста.

Що стосується обрізки гілок у дворах будинків, то цим займається КомЕнерго-Новомосковськ, і наскільки мені відомо, зараз така робота планується паралельно з нами.

Підприємство інтенсивно готується до весняних свят. Користуючись нагодою, хочу запевнити новомосковців, що до Великодня буде прибрано не лише територію міста, а й поблизу всіх міських кладовищ.

Подрібненим асфальтовим зрізом робимо ямковий ремонт на Решкуті, поблизу ЗОШ №4, в районі ЦРЛ.

Що стосується тротуарів, які були пошкоджені внаслідок обрізування дерев, то обов’язково їх відремонтуємо, хоча стан тротуарів у місті взагалі залишає бажати кращого. Про це йшла мова на останній сесії міської ради. Якщо для цього будуть виділені кошти — будемо працювати.

Можливо, Вам буде цікаво

By