Славна трійка прагне нових досягнень

Новомосковські богатирі знов прославили малу Батьківщину.

На VI відкритому чемпіонаті WPC Україна з пауерліфтингу та жиму лежачи за версією WPC-AWPC на приз Віталія Бобченка, президента версії AWPC, що проходив 26-27 березня 2011 року у БК «Металург» міста Кривий Ріг, брали участь троє наших атлетів — представників Новомосковського спортивного фітнес-центру «Super Body».

Позмагатися за нагороди з’їхалося більше 200 учасників з України, Росії, Молдови та Придністров’я.

Уся наша спортивна трійка показала чудові результати і привезла додому високі нагороди.

Віталій Столпак, старший тренер фітнес-центру «Super Body», у номінації «Master’s» (за версієюAWPC) посів I місце з жиму лежачи у ваговій категорії до 75 кг із результатом 125 кг та виконав норматив кандидата у майстри спорту.

Костянтин Грабовський також посів I місце з жиму лежачи за номінацією «Open» (AWPC) у ваговій категорії до 90 кг, узявши вагу 190 кг, та підтвердив норматив майстра спорту міжнародного класу.

Але не тільки чоловіки Новомосковська можуть дивувати своєю міццю.

Третьою представницею нашої команди стала Ольга Мала, яка стала срібною призеркою чемпіонату, посівши II місце у змаганнях з жиму лежачи серед жінок у номінації «Open»(AWPC) у ваговій категорії до 56 кг, подолавши вагу у 40 кг.

Спортсмени привезли з чемпіонату дві золоті та одну срібну медалі, а також сертифікати міжнародного зразка.

Атлети вважають, що мають всі шанси покращити свої результати та не збираються зупинятися на досягнутому. Займаючись професійним спортом у фітнес-центрі «Super Body», вони щодня піднімають планку своїх фізичних можливостей, а з ними й мета стає вищою.

Славна трійка прагне нових досягнень та вже націлена на участь у чемпіонаті Європи.

Можливо, Вам буде цікаво

By