Книжкові новинки

Грудень продовжує нас дивувати не лише напрочуд теплою погодою, а й новими надходженнями книжок до абонементу міської бібліотеки. Це вже стало традицією – якісна література поповнює полиці Новомосковської резиденції знання і слова .

Бібліотека гостинно запрошує до світу мистецтва і наук усіх зацікавлених у сфері економіки, екології, менеджменту, психології, а також української мови, оскільки підручники саме з цих областей знань стали наймолодшими мешканцями літературної скарбниці. Також тут не складно буде відшукати підручники з бухгалтерського та фінансового обліку у банках, сучасної ділової риторики, управління сучасним офісом та фірмою. Стануть у пригоді і такі актуальні сьогодні навчальні посібники, як «Інфляція: суть, форми та її оцінка», «Управління проектами», а також «Діловодство кадрової служби». Однак не слід забувати й про старожилів бібліотеки. Книги на будь-який смак як завжди доступні і задовольнять смаки і забаганки найвибагливіших читачів. А якщо ви тільки збираєтесь пірнути у світ літератури, досвідчені працівники бібліотеки з радістю допоможуть вам розпочати цей захоплюючий і цікавий шлях.

Адже що може бути приємніше за довгий зимовий вечір, проведений із філіжанкою кави або чаю і книжкою, яка так припала до душі, що від неї просто неможливо відірватися?

Источник: Ксенія Іонідіс

Можливо, Вам буде цікаво

By