Спорт-дайджест

17 та 18 жовтня у Дніпропетровську пройшов чемпіонат області з греко-римської боротьби серед спортсменів до 22 років. Новомосковськ представляли спортсмени ДЮСШ ФСТ „Україна” (директор С. Скляренко) – Тігран Бабаян (на фото) виступав у ваговій категорії 55 кг, Павло Гунько – 74 кг, Михайло Міхальчук – 66 кг, Ігор Гаврилюк – 120 кг. Чемпіоном області став Тігран Бабаян, який є членом збірної області з греко-римської боротьби, що саме готується до Чемпіонату України в Одесі. Вітаємо спортсмена з перемогою і бажаємо успіхів у подальшому.

В. Крамаренко, тренер

Спорт-дайджестМатчами першості Дніпропетровської області серед хлопців 1995-1996 р.н. було відкрито баскетбольний сезон у Новомосковську. У змаганнях, які проходили з 16 по19 жовтня, взяли участь 8 команд. Чемпіоном стала команда СДЮСШОР№5-ДОУФК, м. Дніпропетровськ. Друге місце дісталось хлопцям з нашої міської ДЮСШ. Третє посіла команда м. Нікополя.

Вітаємо гравців нашої команди: Максима Мішина, Павла Кацюру (ЗОШ №2), Дениса Смірнова, Родіона Лісняка (ЗОШ №18), Петра Ляльчука, Ігоря Скріпченка, Всеволода Долгого (ЗОШ№2), Іллю Кабацюру (ліцей «Самара»), Владислава Гамолю (колегіум№11), Микиту Фесенка (Меліоративненська ЗОШ), Олександра Патику (Знаменівська ЗОШ) та капітана команди Олександра Кобця (ЗОШ №12). Підготували команду тренери Ігор Кобець та Олексій Пилипенко.

Треба зазначити, що друге місце – це крок вперед, адже на минулорічному подібному турнірі ми мали третє місце, а, враховуючи, що більшість хлопців нашої команди 1996 року народження, виступ можна вважати досить успішним. Тепер головна мета – добре виступити у Всеукраїнській Юнацькій Баскетбольній Лізі (ВЮБЛ), що для нашої команди стартує з 7 листопада у м. Горлівка.

Окрема вдячність міському спорткомітету (голова Т. Шевцова), співробітникам ДЮСШ (директор І. Сапега), головному судді змагань Олександру Федоренку за високий рівень проведення турніру.

Федерація баскетболу м. Новомосковська.

Спорт-дайджестЗ 22 по 26 жовтня на узбережжі Середземного моря, у місті Маріна-ді-Каррара (Італія) проходив чемпіонат світу з кікбоксингу по версії WTKA IAKSA. У ньому брали участь спортсмени з Бельгії, Мексики, Германії, Франції, Фінляндії, Польщі, Росії, Греції… Збірну України представляли новомосковські кікбоксери – Сергій та Андрій Єфіменки, Євгеній Кіценко. Усі – вихованці федерації боксу (президент С. Мороз, ст. тренер Безменко).

Сергій Єфіменко посів перше місце серед юніорів з лайт-контакту і перше місце з фул-контакту. Андрій Єфіменко посів перше місце з лайт-контакту і третє місце з фул-контакту. Євген Куценко виборов перше місце з лайт-контакту і перше місце з фул-контакту. Сергій Єфіменко виконав норматив майстра спорту України, а Андрій Єфіменко та Євген Кіценко виконали нормативи майстрів спорту міжнародного класу.

Підготовку до чемпіонату світу юнаки проводили у м. Дніпропетровську (с/к „Джет”) з тренерами В. Палехою та В. Акімовим. Також новомосковцям допомагали у підготовці майстри спорту міжнародного класу Ю. Єрмоленко, С. Єрмоленко та А. Садовенко.

Очолив збірну команду України перший віце-президент всесвітньої версії IAKSA, заслужений тренер України Д. Олійник.

Дякуємо усім, хто допоміг у організації цієї поїздки. Вітаємо наших спортсменів з перемогою!

Федерація боксу, м. Новомосковськ

Можливо, Вам буде цікаво

By