Виховуємо патріотів

Існування України як незалежної держави та процес створення її власних Збройних Сил висунули актуальні проблеми національного, патріотичного виховання підростаючої молоді та формування в подальшому готовності до виконання свого громадянського обов’язку.

Вихователі дитячого садка №5 «Веселка» (завідувачка Н. Антипчук, вихователь-методист А. Пастушенко) виховують та навчають малюків бути справжніми громадянами своєї країни. Щирі патріоти, фахівці своєї справи, вони вміють переконливо і просто розповідати маленьким громадянам про любов до рідного краю, Батьківщини.

З нагоди Дня Захисника Вітчизни цікаво і змістовно пройшли святкові заходи в дитячому закладі з запрошенням військовослужбовців строкової служби 194-го понтонно-мостового загону (командир частини пол-к М. Савчук), яка дислокується в мікрорайоні Кулебівка.

Цікавими стали розповіді солдат малюкам про армійське життя, веселі конкурси, в яких активну участь брали і військовослужбовці. Щирість та непідкупність, душевність та тепло, що панували на святі, стали позитивним зарядом для малечі.

Батьківський комітет ДНЗ «Веселка»

Можливо, Вам буде цікаво

By