Королева Зими від «Ніки»

Проведення конкурсу краси «Королева Зими» стало несподіваним подарунком для новомосковців. Адже такого видовищного свята жителі міста давно не бачили.

1 лютого у палаці культури на маленьких та юних красунь чекало справжнє змагання. Кожна конкурсантка була гідна носити звання королеви, проте отримати омріяний титул та одягти головну корону могли лише три учасниці – кращі у молодшій, середній та старшій віковій категорії.

Окремо потрібно було відзначити юних учасників, які боролися за звання короля. Цього року їх було лише двоє, але й серед них важко було обрати кращого. Між конкурсантами, попри святкову атмосферу, велася справжня боротьба. Наймолодші учасники почувалися на сцені не менш упевнено, ніж юні моделі.

На розсуд судейської комісії було представлено три виходи: у костюмах «Зими», карнавально-авангардних та вечірніх і бальних нарядах. Окрім конкурсантів, у дефіле брали участь почесні моделі агентства «Ніка», виступи яких журі не оцінювало: Вероніка Котелевська, Олександра Єнчева та Олексій Гринько.

Саме агентство «Ніка» в особі його керівника Вікторії Котелевської та директора Олега Котелевського стало організатором конкурсу. І хоча агентство зовсім молоде, проте вже встигло прекрасно зарекомендувати себе. А конкурс «Королева Зими» став початком роботи серед новомосковської молоді.

Кількість бажаючих взяти участь у цьогорічному святі краси вразила організаторів, тому було проведено кастинг, за допомогою якого обрали 30 учасників. Серед них журі й обирало «титулованих» осіб.

Розмаїття форм, кольорів та відтінків представлених учасниками костюмів викликало захоплення глядачів. У перервах між дефіле свої виступи подарували колективи «Візерунок», «Бомонд», «Майбутнє хореографії», «Альбатрос» і Ліза Козіна.

Королева Зими від «Ніки»Після антракту журі нарешті перейшло до нагородження переможців. Тож звання «Король Зими» отримав Олександр Трач. У молодшій віковій категорії титул «Королева Зими» виборола Влада Кушнір, у середній – Олена Сидорова, а в старшій – Юлія Шухман (на фото). Приз «Глядацьких симпатій» одержали Яся П'ятак, Анастасія Биковська та Катерина Ланська.

Ще одну нагороду – статуетку «Ніка» – отримала муза організаторів Вероніка Котелевська. Надалі ця відзнака, разом із грошовим подарунком, щорічно буде присуджуватися кращім моделям агентства. Також Вероніка Котелевська, Олександра Єнчева та Олексій Гринько отримали дипломи «Професійна модель агентства «Ніка»».

Враженнями від свята з нами поділилася організатор Вікторія Котелевська:

«Для мене все вперше – і створення агентства, і організація конкурсу. Тому дуже хвилювалася. Проте результат просто вражаючий. У такий складний для країни час відгукнулися і батьки, і спонсори. Окремо вдячна працівникам Палацу Металургів за неоціненну допомогу. Велика подяка викладачу дефіле Катерині Олійник, хореографу Юлії Пугіній та постановнику виходу «Зима» Дмитру Горошку. Агентство і конкурс – для нас справа сімейна. Кожен член родини брав активну участь у підготовці – це надзвичайно важливо – коли є справжня підтримка. Такий початок надихає на подальшу роботу. Тим більше, що учасники продемонстрували зовсім не дитячі витримку та рівень підготовки. Тому будемо готувати вже справжніх моделей для подальших конкурсів».

Свято закінчилося, але залишися приємні спогади і емоції. А ще – велике бажання відвідати подібний конкурс знову.

Источник: Я. Яцюк

Можливо, Вам буде цікаво

By