ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ ДО ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ СИСТЕМИ МВС УКРАЇНИ

Шановні мешканці міста Новомосковська та Новомосковського району, Новомосковський міський відділ міліції запрошує на навчання до вищих навчальних закладів системи МВС України. Ви маєте можливість безкоштовно отримати вищу юридичну освіту в:

– Академії внутрішніх військ МВС України;

– Київському національному університеті внутрішніх справ;

– Харьковському національному університеті внутрішніх справ;

– Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ;

– Донецькому юридичному інституті;

– Запорізькому юридичному інституті;

– Луганському державному університеті внутрішніх справ;

– Національній юридичній академії ім. Ярослава Мудрого.

На денну форму навчання за державним замовленням приймаються:

– призовники віком від 17 до 21 року, військовослужбовці та військовозобов'язані (які не мають військових звань офіцерського складу) віком від 18 до 23 років, які мають повну середню освіту та за станом здоров'я можуть проходити службу в органах внутрішніх справ;

– випускники шкіл (які пройшли обов'язкове тестування з історії України, написали диктант з української мови та в залежності від обраної спеціальності додатково пройшли тестування з біології або математики) та цивільні особи, які мають повну загальну середню освіту, віком від 17 до 25 років та які за станом здоров'я можуть проходити службу в органах внутрішніх справ.

За детальною інформацією та для оформлення необхідних документів звертайтеся до відділу кадрів Новомосковського міського відділу за адресою: м. Новомосковськ, вул. Радянська, 7 або телефонуйте за номером 7-53-86.

Источник: Керівництво Новомосковського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області

Можливо, Вам буде цікаво

By