Запрошуємо на службу в стройовий підрозділ

ГУМВС в Дніпропетровській області запрошує бажаючих до вступу в батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Дніпро-1»

Шановні мешканці Дніпропетровська та області! З метою належного забезпечення прав та свобод громадян, захисту суспільства від злочинних посягань, охорони громадського порядку, в структурі Головного управління МВС України в Дніпропетровській області створюється батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Дніпро-1», куди на посади рядового, молодшого та середнього начальницького складу запрошуються цивільні особи з числа добровольців.

Кандидати на службу в створений стройовий підрозділ мають відповідати наступним вимогам: громадянство України; вік від 19 до 50 років; повна загальна середня, вища освіта; пройшли службу в Збройних Силах України або мають непризовний вік від 25 років; до кримінальної відповідальності не притягувалися.

Перевага надається тим, хто пройшов дійсну строкову службу у Збройних Силах України, має спортивні досягнення та добру фізичну підготовку.

Для оформлення на службу необхідно мати при собі наступні документи: паспорт громадянина України та його копію (1 та 2 сторінки, реєстрацію; довідку про присвоєння ідентифікаційного номера та її копію; військовий квиток; трудову книжку; документ про освіту та його копію (для осіб, які закінчили школу, ПТУ – атестат про повну загальну середню освіту, для осіб, які закінчили технікум, коледж, інститут, університет тощо – диплом); характеристику (за наявності); фото 9х12 – 1 шт.

Для оформлення документів звертатися до управління кадрового забезпечення ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами з 09.00 до 19.00: (056) 756-51-98, (056) 756-51-38, (056) 756-51-41 (координатор), (050) 591-81-62, (098) 791-93-53, електронна адреса: ukz_gumvs_dnipro@i.ua

Управління кадрового забезпечення

ГУМВС України в Дніпропетровській області

Можливо, Вам буде цікаво

By