Завершується танцювальний сезон 2014 і творча спілка «Майбутнє Хореографії» запрошує Вас відвідати свій чотирнадцятий звіт!

28 червня о 18.00 відбудеться «Літній Дивертисмент 2014», фестиваль, на якому колективи та школи творчої спілки традиційно звітують за рік роботи. Сучасний танок від студії «Бомонд», хіп-хоп школи «Funked Heads», бальні танці від студії «New-Moscow Ballroom», брейкденс групи «B-Advanced», виступи найменших танцюристів із групи «Малятко», вокальні та класичні номери школи «Майбутнє Хореографії», – майже всі існуючі танцювальні стилі будуть представлені на сцені Палацу Культури «Металург» міста Новомосковська. Усі 15 хореографів творчої спілки демонструватимуть улюбленому глядачеві свої найкращі постановки, як прем’єри, так і хіти останніх років. А наприкінці концерту відбудеться урочисте вручення сертифікатів випускникам школи «Майбутнє Хореографії» – учні 4 класу отримують свою першу танцювальну освіту.

У зв’язку з оголошеним трауром в Новомосковську та скасуванням всіх заходів – фестиваль переноситься з 21 на 28 червня 2014 року.

Приєднуйтесь до найбільшої танцювальної спільноти нашого міста, нам дуже важлива Ваша увага. Бронювання квитків за телефоном 050 604 0891.

Можливо, Вам буде цікаво

By