З турботою про майбутнє

Минулої п’ятниці працівниками сектору у справах дітей Новомосковського відділу поліції спільно з працівниками пожежно-рятувального підрозділу м.Новомосковськ був організований та проведений профілактичний захід серед учнів ПТУ-48 м. Новомосковськ.

Метою цього заходу була не лише популяризація знань з безпеки життєдіяльності та здорового способу життя, а й навчання умінню прогнозувати небезпечні ситуації та знаходити правильні рішення щодо безпечного виходу з цих ситуацій.

Неповнолітнім були роз’яснені правила життєдіяльності, відповідальність за порушення адміністративного та кримінального законодавства, безпека на дорозі та при виявленні вибухонебезпечних предметів.

А ввечері цього дня правоохоронці зустрілися на батьківській конференції в СЗШ №8, де виступили на тему «Правові аспекти, пов’язані з відповідальністю батьків за виховання своїх дітей». На ній, головним чином, була звернена увага присутніх на виховання у дітей правомірної, відповідальної поведінки, навичок до здорового способу життя та пріоритет виховання молоді саме батьками.

Харченко Т.В., начальник сектору

Новомосковського відділу поліції

Можливо, Вам буде цікаво

By