Бути спортивними – модно

Саме з такими словами звернувся минулих вихідних до юних волейболісток голова громадської організації «За чисте місто» Дмитро Глущенко перед початком турніру з пляжного волейболу, який пройшов під його патронатом за участю соціального блоку Вікторії Шилової, депутата та заступника голови обласної ради.

Безсумнівно, на спорт сьогодні справді існує мода, і молодь дедалі більше віддає йому перевагу. Дмитро Олександрович всіляко сприяє розвитку спорту у місті, і молодіжні програми, за якими ця категорія має суттєві знижки на заняття у фітнес-центрі, – яскраве підтвердження цьому.

Задля популяризації здорового способу життя було організовано і вищеназваний турнір, де юнаки і дівчата показували свою фізичну підготовку, витривалість, вміння досягати хороших результатів. Пляжний волейбол – це відчайдушність і самовіддача, адже грає два гравці, і перемога для кожного є дуже важливою.

У перший день змагань, у суботу, десять дівочих команд виборювали призові місця. Майстерно, емоційно грали дівчата. Оплески, якими їх щедро нагороджували глядачі, супроводжували кожну команду і додавали сил дівчатам. Але ж це гра, і вона передбачає переможців. Пальму першості отримала команда «Ракета» (Настя Мурчич та Олеся Пирогова), другими стали «Акули» (Валерія Бондаренко та Тетяна Марченко), третю сходинку посіла команда «Хвиля» (Марія Павлова та Аліна Бережанська).

Бути спортивними – модноНе менш захоплюючою була гра юнаків наступного дня, у неділю.

Біля волейбольних сіток точилася запекла боротьба за перемогу. Справжнім чоловікам не личить програвати, тому через «не можу», часто падаючи через глибокий пісок хлопці виборювали призові місця.

Першою стала команда із символічною назвою «Чемпіони-2010» (Сергій Ткаченко та Олександр Спаський), які у цьому сезоні, який розпочався у травні, виграли всі змагання. Як кажуть, перемога цілком закономірна і заслужена. Команда «Гірник» посіла другу сходинку перемоги (Віталій Хоменков та ), а третіми стали брати Дерев’янко – Ігор та Анатолій, команда «Ракета».

Всі учасники турнірних змагань отримали заохочувальні призи, а переможці й призери були нагороджені медалями і подарунками, які їм вручила Анна Іванівна Глущенко, заступник голови правління ГО «За чисте місто». Підсумовуючи результати змагань, Дмитро Олександрович ще раз наголосив на важливості спорту у житті кожної людини, особливо молоді.

На спортивний захід Дмитро Олександрович прийшов з усією родиною, і якщо Дарина з Яриною спостерігали за змаганнями, то Василь поряд тренувався з футбольним м’ячем. Росте достойна зміна у спортсменів міста!

Що стосується волейбольного руху взагалі у Новомосковську, то тут тренерам Наталії Миколаївні та Борису Борисовичу Рублевським є чим пишатися. Що не змагання, то перемога, практично завжди перші сходинки посідають їх вихованці. За кожного з них вони піклуються, як за власних дітей, допомагають, наставляють, і роблять усе, аби їх вихованці потрапили на навчання до навчальних закладів за рахунок державного бюджету.

Побажаємо волейболістам подальших перемог та меценатів, не байдужих до розвитку спорту у місті!

Можливо, Вам буде цікаво

By