І серед геніїв є особливі

Вчені всього світу стверджують, що настав час дітей індіго. Тобто ще маленьких на сьогодні людей, які є свідченням появи покоління з на порядок вищим рівнем інтелекту. І з кожним роком таких дітей народжується все більше — кажуть, що вони врятують людство. Вони раніше починають сприймати інформацію від навколишнього світу, раніше починають його вивчати, а найважливіше те, що все це вони роблять набагато краще за нас.

І таких дітей не можна не помітити. Про одного з таких — юного генія — Владислава Галясова буде наша розповідь.

Навчається він у 9-му класі ЗОШ №18. В школі всі знають Влада як геніального вундеркінда, доброго товариша, неординарну особистість.

Адже він є переможцем майже всіх міських та районних і чотирьох обласних олімпіад.

Підприємці міста відзначили його досягнення грошовими преміями.

Також Влад є переможцем змагань «Козацький скарб». Однак унікальність цього школяра полягає в універсальності його знань. Владислав досконало обізнаний у хімії, математиці, географії, біології, мові та літературі, як українській, так і російській. А його найулюбленіший предмет — історія. Оце так потенціал! З таким арсеналом знань, можливо, нелегко обрати професію, але, без сумніву, у будь-якій галузі Влад буде професіоналом.

Вже сьогодні однокласники жартівливо називають його «Мегазіркою».

Та й взагалі, вони одноголосно заявляють, що пишаються ним. Ось лише деякі з записок, в яких вони кожен по-своєму характеризують Владислава:

Л. Титаренко: — Я вважаю, що Влад Галясов один з кращих учнів школи, він є прикладом для нашого класу.

Дмитро Красников та Олег Кривонос : — Он очень умный и всегда нам помогает, даже если ещё не успел сделать своё задание. Хороший футболист и отлично знает законы физики.

Анастасія Журавльова: — Влад — весёлый человек, всегда поможет, подскажет в любой ситуации. Очень дружелюбный. С ним всегда приятно общаться. Он никогда не бывает грустным. По жизни он — «весёлый смайлик»! Нам очень повезло, что у нас есть такой клёвый одноклассник!

Наталія Карноза: — Владик классный. Никогда не обидит, щедрый и отзывчивый, добрый и весёлый. Он очень умный — «Мозг класса»! Очень позитивный парень! Просто «The best»!

Настя Підгайна: — Влад Галясов — очень хороший друг. Он всегда помогает тем, кто отстаёт по школьной программе. Причём не дожидается просьбы о помощи, а сам её предлагает. С ним всегда есть о чём поговорить. У Влада нет вредных привычек, что тоже очень важно. Мы очень рады, что он учится именно в нашем классе.

Єгор Попов: — В нашем коллективе Влад самый умный, и за помощью мы всегда обращаемся к нему. Я с ним дружу с самого детства. Даже в один детский сад ходили. И дружим до сих пор. Влад — душа любой компании.

Класний керівник Владислава Марія Степанівна Дубина розділяє думку його однокласників і виділяє з його багатьох талантів вміння дружити. Вона каже, що життя класу наче обертається навколо Влада, бо діти сперечаються за привілей сидіти разом з ним. Тож доводиться Владові по черзі підтягувати однокласників. А поки він покращує загальну успішність, вони, кожен персонально, підтягують свої знання хоч трохи ближче до рівня Владислава.

Без сумніву, Владислав знайде себе у дорослому житті, адже незалежній Україні потрібні професійні та розумні спеціалісти у всіх галузях.

З такими знаннями у Владислава Галясова є всі шанси стати гордістю своєї країни.

Можливо, Вам буде цікаво

By