Тиждень у цифрах і фактах 18.04.2013

Протягом минулого тижня (з 8 по 14 квітня 2013 року) на території міста Новомосковська було скоєно:

– 23 крадіжки, в тому числі 5 – з автомобілів, 2 – мобільних телефонів;

– 19 умисних легких тілесних ушкоджень, з яких 12 – розкрито;

– 5 фактів незаконного обігу наркотиків (13.04.2013 під час проведення санкціонованого обшуку в квартирі по вул.Радянській було виявлено та вилучено медичний флакон з наркотичним засобом «опій», що належав 46-річному місцевому мешканцю. Цього ж дня аналогічний наркотичний засіб під час санкціонованого обшуку було виявлено та вилучено ще у чотирьох місцевих мешканців. Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ст.309 КК України. Зловмисникам загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років)

та інші, в числі яких нещасний випадок (10.04.2013 о 02.00 після вживання спиртних напоїв 27-річна місцева мешканка вийшла на балкон своєї квартири, розташованої на третьому поверсі, та, не втримавши рівновагу, впала на землю, внаслідок чого отримала тілесні ушкодження).

За цей тиждень було розкрито злочини, скоєні в місті та районі раніше за звітний період, а саме:

– 21 крадіжка, в тому числі 1 – з автомобіля, 2 – мобільних телефонів;

– 1 незаконне заволодіння транспортним засобом;

– 3 шахрайства;

4 умисних легких тілесних ушкодження.

По Новомосковському району за цей період сталися:

2 дорожньо-транспортні пригоди зі смертельним наслідком (9.04.2013 о 23.10 за телефоном 102 надійшло повідомлення про те, що на 252 км автошляху «Знам’янка-Луганськ-Ізварино» поблизу с.Знаменівка сталася ДТП. Виїздом на місце події було встановлено, що 32-річний водій вантажного автомобіля «Мерседес Бенц», рухаючись у напрямку м.Павлоград, помітив на проїзній частині дороги тіло чоловіка та зупинився перевірити його стан. В цей час автомобіль ВАЗ-2106 під керуванням 54-річного водія, який їхав позаду вантажівки, скоїв наїзд на лежачого чоловіка та зупинився позаду «Мерседеса». Слідом за цією автівкою рухався автомобіль ВАЗ-21124 під керуванням 40-річного водія, який також переїхав через труп, допустив зіткнення з «Мерседесом», що стояв на узбіччі, та з’їхав у кювет, внаслідок чого 36-річний пасажир ВАЗу отримав тілесні ушкодження. Особу загиблого було встановлено – ним виявився 33-річний мешканець с.Знаменівка. Наразі з’ясовуються всі обставини ДТП.

14.04.2013 на автошляху «Гвардійське-Черкаське» 41-річний водій автомобіля «Міцубісі», не обравши безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя і допустив перекидання автівки, внаслідок чого водій загинув на місці, а 47-річний пасажир з тяжкими тілесними ушкодженнями був доставлений до реанімаційного відділення Новомосковської центральної районної лікарні, де помер від отриманих травм);

незаконне заволодіння транспортним засобом (в ніч на 7.04.2013 в с.Голубівка 36-річний, раніше судимий за аналогічний злочин мешканець м.Перещепино незаконно заволодів автомобілем ВАЗ-21011 40-річного місцевого мешканця. Проведеними заходами розшуку автівка розшукана та повернена власнику, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст.289 КК України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 8-ми років);

– 25 крадіжок, у тому числі 3 – з автомобілів, 1 – мобільного телефона;

– 1 шахрайство;

– 16 умисних легких тілесних ушкоджень, з яких 11 – розкрито, та інші.

Тетяна Попова, майор міліції

Можливо, Вам буде цікаво

By