Літній Дивертисмент 2013

Наближається літо і студенти танцювальних шкіл починають планувати свій відпочинок у морських санаторіях або танцювальних таборах. Це ознака того, що прийшов час завершення танцювального сезону 2012-2013, що приніс так багато цікавих та важливих подій. І творча спілка «Майбутнє Хореографії» має зробити це гучно!

Цього разу на концерті «Літній Дивертисмент», окрім виступів колективів спілки, глядачу буде презентовано прем’єру балету «Чиполіно», а в рамках концерту пройде конкурс дитячих малюнків «Намалюй Танець», та чемпіонат з кібер-танцю за третьою версією гри «Dance Central 3″.

27 червня ми запрошуємо Вас відвідати концерт «Літній Дивертисмент 2013″, що відбудеться о 18:00 годині на сцені Палацу Культури «Металург» міста Новомосковська. Колективи та школи, що належать до складу спілки, мають відзвітувати за рік роботи, продемонструвавши набуті досягнення улюбленому глядачу. Бальні танці від студії «New-Moscow Ballroom», стріт-денс шкіл «Funked Heads» та «B-Advanced», виступи найменших танцюристів із групи «Малятко», вокальні та класичні номери школи «Майбутнє Хореографії», сучасний танок від студії «Бомонд» — майже всі танцювальні стилі будуть представлені на сцені Палацу. А наприкінці концерту відбудеться урочисте вручення сертифікатів випускникам школи «Майбутнє Хореографії» — учні 4 класу отримують свою першу танцювальну освіту.

Але головною подією заходу, безумовно, є прем’єра балету «Чиполіно». Хореографи спілки продовжують традицію створення дитячих спектаклів та мюзиклів, і слідом за «Мухою-Цокотухою» та «7 козлятами» світ побачить контемпорарі-адаптація безсмертного творіння італійського письменника Джані Радарі, на музику геніального вірмена Карена Хачатуряна. Хореографію до балету створять Ірина Матвієнко, Дмитро Горошко та Олександра Матвієнко, а виконають її студенти II, III та IV класу школи «Майбутнє Хореографії» разом зі студійцями молодшої групи «Бомонду».

Учні шкіл спілки не тільки танцюють, але ще й малюють! Щоб довести це, 27 червня о 17 годині, перед концертом «Літній Дивертисмент 2013″, відбудеться виставка дитячого танцювального малюнку, наприкінці якої жюрі обере кращих художників у двох вікових категоріях. До речі, конкурс є відкритим, тому ми запрошуємо усіх бажаючих продемонструвати свої художні здібності зареєструватися за адресою bomonddance@gmail.com.

Вихід третьої версії гри «Dance Central» залучив ще більше зацікавлення до танцювального кібер-спорту. Ми запрошуємо усіх танцюристів Новомосковська 26 червня о 18 годині спробувати свої сили у цьому денс-караоке. Окрім отримання задоволення від гравців знадобиться неабияка координація рухів та гарний слух — сенсору Kinect однаково кого оцінювати, зірку чи початківця, виграє неодмінно кращий. Змагання пройдуть у 3 вікових категоріях, реєстрація за адресою bomonddance@gmail.com та на сторінці події вконтакті.

Гарному танцювальному сезону — гідне завершення! Завітайте на «Літній Дивертисмент», змагайтесь у конкурсах «Намалюй Танець» і «Dance Central 3″ та залиште собі добрі спогади про Сезон 2012-2013. Приєднуйтесь до найбільшої танцювальної спільноти нашого міста!

Можливо, Вам буде цікаво

By