Реєстрацію для участі в ЗНО 2015 завершено

20 лютого завершилася реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2015 року. В нашому районі для участі в ЗНО 2015 зареєстровано 464 випускника закладів освіти району.

Відповідно до Календарного плану проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, для осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2015 році, основна сесія зовнішнього оцінювання відбудеться з 24 квітня по 26 червня. Для тих, хто з поважних причин не зможе взяти участь в основній сесії, Міністерством освіти і науки України визначені терміни додаткової сесії зовнішнього оцінювання – з 9 червня по 9 липня 2015 року.

Особливістю ЗНО 2015 є те, що зовнішнє оцінювання з української мови поєднано з державною підсумковою атестацією з цього предмету та проходитиме в пунктах тестування 24 квітня 2015 року.

За прогнозними розрахунками в Новомосковському районі для проведення зовнішнього оцінювання з української мови Дніпропетровським регіональним центром оцінювання якості освіти буде організовано роботу двох пунктів тестування, планується задіяти 88 педагогічних працівників.

З метою формування банку тестових завдань для проведення зовнішнього оцінювання Українським центром оцінювання якості освіти в 2014 – 2015 навчальному році проводиться апробація тестових завдань із використанням комп’ютерних технологій. Для апробації залучаються випускники 11-х класів. В жовтні 2014 року апробацію тестових завдань з математики, біології, української мови, французької мови проведено в Піщанській, Черкаській, Гвардійській, Перещепинській №1 загальноосвітніх школах. 26 та 27 лютого 2015 року випускники 11-х класів Гвардійської ЗОШ візьмуть участь в апробації тестових завдань з історії України та фізики.

Можливо, Вам буде цікаво

By