Щире спасибі за допомогу і розуміння!

Ми, мешканці вулиць Орджонікідзе та Леваневського, що на Воронівці, давно вже не сподівалися на покращення умов життя. Особливо багато незручностей ми відчували через поганий стан наших доріг. Уже не один рік вони знаходяться не просто в занедбаному стані, назвати їх «дорогами» просто язик не повертається. За найменш несприятливих погодних умов вони претворюються на суцільне болото з калюжами, по якому ані пройти, ані проїхати. Тож завжди чекаємо на осінь з острахом. Так було б і цього разу, якби не допомога меценатів – громадської організації «За чисте місто» (голова Дмитро Глущенко).

Ці люди взялися за справу, до якої нікому не було діла вже багато років, хоча від якості доріг інколи може залежати і людське життя. Ми, без перебільшення, були здивовані, коли побачили на вулиці працюючий грейдер. А потім не знали, як висловити свою подяку, тож і вирішили звернутися до газети.

Найкраще про користь від цієї хорошої справи свідчить те, що ми стали спокійно пересуватися, легше стало дістатися до міста, та й вулиці нарешті стали рівненькими, акуратними.

Але найбільша подяка – за увагу, приділену воронівцям. За безкоштовну допомогу і розуміння простих людей. Щире спасибі!

Можливо, Вам буде цікаво

By