Людина слова і справи

Вулиця Лермонтова, на якій ми проживаємо, розташована у 15-му кварталі на масиві Воронівка, більше десяти років не освітлюється, а дорога у нас настільки розбита, що ні пройти по ній, ні проїхати. Особливо це відчутно в осінньо-зимовий період.

На наші неодноразові звернення місцеві можновладці лише руками розводили, обіцяючи зробити тоді, коли гроші будуть…

Нещодавно з цією проблемою ми звернулись до голови громадської організації «За чисто місто» Дмитра Глущенка, і не повірили своїм очам, коли за один день за його безпосереднього керівництва за роботами було відсипано вулицю шлаком, а бульдозер довершив цю добру справу, розрівнявши вулицю. Правда, місцями обабіч дороги залишилось каміння, яке треба було б утрамбувати катком. Та такого у місті немає, а будівельним організаціям, подейкують, міський голова заборонив давати техніку для своїх опонентів.

Та сама ситуація і з освітленням. Дмитро Олександрович допоміг би нам і з цією проблемою, але тут став «у позу» О. Громадський. Що називається, сам не гам, й іншому не дам. Пане Громадський, у вас прізвище говорить саме за себе, то чому ж ви для громади не хочете нічого робити? Зробіть освітлення на вулицях хоч перед виборами. А якщо не можете (чи не хочете), то дайте зробити це іншим!

Висловлюємо щиру вдячність Дмитру Олександровичу Глущенку за людське ставлення до нас, за розуміння і підтримку.

Хтось може сказати, що це «показуха» перед виборами. Може й так. Та впевнені, що ніхто не був би проти, якби така «показуха» повторювалась у нас щовесни. Дивись, за 2-3 роки не залишилось би у місті поганих доріг і неосвітлених вулиць.

Ще раз дякуємо Д. Глущенку – людині слова і справи – і бажаємо йому всіляких гараздів у особистому житті та громадській роботі.

З вдячністю, О. Сосніна, Л. Гуртова, В. Передерій, ? Лебеденко, Д. Нортенко, Т. Лисенко

Источник: Новомосковский информационный портал

Можливо, Вам буде цікаво

By