Всі рішення депутати підтримали

Зі звіту заступника міського голови, начальника фінансового управління Тетяни Дакової про виконання бюджету м. Новомосковська за 1-й квартал 2011 року розпочалася позачергова, VIII сесія міської ради.

Доповідач озвучила інформацію про доходи та видатки місцевого бюджету та повідомила, що місто отримало субвенцію з державного бюджету у розмірі 1млн. 331 тис. гривень. Ці кошти передбачені на капітальний ремонт вулиці Куйбишева. На завершення підготовки документації щодо проведення реставрації Свято-Троїцького собору отримано субвенцію у сумі 306 тисяч гривень.

З питання затвердження проектно-кошторисної документації ремонту вул.Куйбишева доповідав заступник начальника КП НККП Аркадій Шипко, який зауважив, що документація розроблена, для виконання робіт разом з матеріалами та роботою необхідно 1 млн. 803 тис. гривень. На даному етапі проект проходить експертизу, і по її затвердженню є підстави вести переговори з областю про додаткове фінансування на виконання цього проекту, оскільки для повного завершення робіт необхідно ще 500 тисяч гривень. За словами А. Шипка, термін виконання робіт складає 5 місяців.

Присутня на сесії депутат обласної ради Вікторія Шилова зажадала заслухати, чи буде проводитися ремонт вулиці Спаської на Кулебівці, на що, за її словами, в обласному бюджеті зарезервовано 1 млн. 40 тис. гривень. А. Шипко зазначив, що там буде проведено ямковий ремонт, якщо надійдуть кошти з обласного бюджету.

Заступник начальника комунального підприємства зауважив, що проведення тендерів на виконання робіт планується під конкретний обсяг фінансування. Як тільки гроші надійдуть до бюджету, комбінат готовий провести процедуру згідно чинного законодавства.

Загалом на ремонт доріг у місті потрібно 27 млн. гривень. На сьогодні на ремонт виділено кошти КП НККП у розмірі 300 тис. гривень.

Всі рішення, внесені до черги денної, були підтримані депутатським корпусом.

Можливо, Вам буде цікаво

By