Поліція Дніпропетровщини при силовій підтримці КОРД затримала озброєного зловмисника, який поранив чоловіка

Внаслідок стрілянини 31-річний мешканець Новомосковського району отримав вогнепальне поранення ноги та руки.

Як встановили поліцейські, 18 квітня о 15:15 невідомі під’їхали до будинку місцевого жителя. Між чоловіками виник конфлікт з приводу давніх боргових зобов’язань і один з нападників почав стріляти по паркану. В результаті господар домоволодіння, який стояв на подвір’ї за парканом, отримав поранення. Після інциденту чоловіки сіли в автомобіль та поїхали з місця злочину.

Для затримання підозрюваних була проведена поліцейська спецоперація, внаслідок якої були встановлені всі особи, які перебували на місці конфлікту. Ними виявилися раніше не судимі жителі Новомосковського району та міста Новомосковська 17, 19 та 32-х років.

Після розшукових заходів оперативники за участі спецпризначенців КОРД затримали 32-річного чоловіка.

Стрілка затримано в порядку ст.208 КПК України. У нього вилучили мисливську рушницю, гільзи та направили на експертизу. 19 квітня за погодженням із процесуальним керівником Новомосковської місцевої прокуратури йому повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Можливо, Вам буде цікаво

By