Бійці готуються до нових перемог

Після кожного змагання спортсмени зі спортивного клубу змішаних єдиноборств «Адреналін» повертаються з перемогою. От і на відкритому Чемпіонаті області з бойового самбо, який відбувся 19 травня у м. Дніпропетровську, наші хлопці показали достойні результати.

П’ять спортсменів: Кирило Рогожин, Володимир Земляний, Олег Логвиненко, Олександр Болотов та Павло Щербаков, – представляли наше місто.

Олег Логвиненко (СЗШ №18) виступав не в своїй ваговій категорії, – маючи вагу 52 кг, боровся у категорії ваговиків у 57 кг, і показав високий результат. Перемігши двох спортсменів, він посів 1-е місце, завоювавши багато симпатиків серед вболівальників.

Олександр Болотов та Павло Щербаков виступили у ваговій категорії до 62 кг. В результаті напруженої боротьби спортсмени зустрілися у фінальному поєдинку, залишивши позаду дві перемоги над іншими спортсменами. Хлопці продемонстрували технічний бій та розділили між собою перемогу: Олександр – 1-е місце, Павло – 2-е.

Тренери спортивного клубу змішаних єдиноборств «Адреналін» Кирило Гаврильченко та Олександр Агеєв вітають своїх вихованців та готують їх до наступних змагань.

Можливо, Вам буде цікаво

By