Дякуємо за відпочинок наших дітей

Від імені батьків Новомосковської СЗШ № 17 щиро дякуємо адміністрації школи, начальнику літнього табору Н. Гудіченко, педагогу-організатору М. Молодецькій та педагогам школи за організацію відпочинку наших дітей на початку літа цього року. Весело, змістовно і незабутньо промайнула перша зміна в дитячому пришкільному таборі «Струмочок» , що працював у Новомосковській СЗШ № 17 протягом червня.

Спортивно – музична гра «Старттінейджер», спортивні та творчі змагання, конкурси ерудитів та усні вікторини – подорожі країнами Європи, пошуки «Чарівних скарбів», мандрівки в Країну казок та на екологічну стежку, концерти Євробачення, все було підпорядковано тематиці зміни, ЕВРО – 2012. Діти дізналися багато нового. В ігровій формі поширювався дитячий світогляд. Діти із задоволенням брали участь в усіх запропонованих їм заходах, грали, співали, змагалися, навіть вивчали природу рідного краю та інших країн, старші діти займалися суспільно– корисною працею на шкільному подвір’ї.

Під час роботи табору працювали загони озеленення та волонтерів – пошуковців гуртка військово-патріотичного виховання «Пошук», загін вожатих, танцювальний та вокальний гуртки. Кращими вожатими були В. Шеховцова, І. Милюшка, В. Здравило.

В кінці зміни за роботу протягом року та під час табірної зміни кращих волонтерів-гуртківців було нагороджено головою Новомосковської міської організації в’язнів – жертв нацизму Людмилою Іванівною Коваленко екскурсією в м. Дніпропетровськ з відвідуванням цирку.

Окремо хотілося б подякувати за смачні сніданки та обіди приватному підприємству «Контракт Продрезерв-5», його директору О. Дмитренко та працівникам шкільної їдальні М. Глушаченко та О. Шевченко. Щодня вони частували наших дітей гарячими булочками та пиріжками, смачними стравами та свіжими овочами.

Можливо, Вам буде цікаво

By