У Новомосковську поліція цілодобово патрулює місто

Для забезпечення правопорядку щоденно задіяні піші та автопатрулі з-поміж працівників відділу превенції, оперативних служб та приданих сил з інших регіонів.

Пріоритетними завданнями поліцейських залишається забезпечення правопорядку в місті в умовах воєнного часу та реагування на повідомлення громадян.

З початку тижня у місті поліцейські перевірили понад 120 підозрілих осіб, задокументували 44 адміністративні правопорушення. За розпивання алкоголю та куріння в громадських та інших місцях до відповідальності притягнули 13 правопорушників. Відреагували та своєчасно прибули на п’ять викликів про домашнє насильство. У складі автопатруля на дорогах міста поліцейські перевірили понад сотню транспортних засобів. Зафіксували 17 порушень правил дорожнього руху, серед яких у п’яти випадках виявили нетверезих водіїв. Відносно порушників склали адміністративні протоколи.

В умовах воєнного стану поліція закликає громадян не порушувати громадський порядок, берегти своє життя та здоров’я, дотримуватися комендантської години.

Поліція працює заради безпеки наших громадян та спільної перемоги.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області
за матеріалами Новомосковського районного відділу поліції

Можливо, Вам буде цікаво

By