Новомосковське УЕГГ інформує

З 15 ВЕРЕСНЯ ПО 15 ЖОВТНЯ 2012 РОКУ ПРОВОДИТЬСЯ МІСЯЧНИК З БЕЗПЕЧНОГО КОРИСТУВАННЯ ГАЗОМ У ПОБУТІ.

ПАМ’ЯТАЙТЕ! Необережне та безвідповідальне поводження з газом часто призводить до нещасних випадків.

Тільки за опалювальний період 2011/12 в Україні при використанні газу в побуті сталося 26 нещасних випадків, при цьому постраждало 93 особи, з них смертельно —46.

Управління газового господарства звертається до всіх абонентів про необхідність суворо дотримуватись правил безпечного користування газовими приладами:

Не залишати працюючі газові прилади без нагляду;

Не виконувати самовільний ремонт, перенесення газових приладів;

Не встановлювати самовільно додаткові газові прилади;

Не вносити зміни в конструкцію газових приладів;

Газові прилади використовувати тільки за призначенням.

УПРАВЛІННЯ З ЕКСПЛУАТАЦІЇ ГАЗОВОГО ГОСПОДАРСТВА

Нагадуємо, що відповідальність за справне становище та безпечну експлуатацію побутових газових приладів, димових та вентиляційних каналів покладається на власників житлового фонду.

За порушення правил користування газом в побуті, згідно ст.103-1 Кодексу України, абонент несе адміністративну відповідальність у випадку, коли дії абонента призвели за собою вибух газоповітряної суміші, а у випадку руйнування житла та загибелі людей наступає кримінальна відповідальність.

ПАМ’ЯТАЙТЕ! Порушення правил користування газовими приладами призводить до нещасних випадків. Будьте уважними при користуванні газом, від цього залежить ваше життя.

Ми запрошуємо всіх абонентів міста та району активно включитись у місячник. Ваші пропозиції щодо покращення експлуатації та безпечного користування газом направляйте до управління газового господарства.

Можливо, Вам буде цікаво

By