Ми перші!

За підсумками результатів обласних сільських спортивних ігор ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації 2011-2012 навчального року, присвячених 80-річчю Дніпропетровської області, Новомосковський коледж Дніпропетровського державного аграрного університету посів І місце в загально-командному заліку.

Хочеться відзначити збірні команди коледжу з волейболу ( К. Лапко, А.Жувага, А.Христюк, Є.Мосієнко, Я.Чернадчук, К.Шпуй, К.Семиволос, Т.Гайдукова), настільного тенісу (К.Лапко, А.Спіцин), які стали чемпіонами області та взяли участь у змаганнях першості України. Великий внесок зробили збірні команди з легкої атлетики та футболу, які посіли другі місця. Чемпіонкою з легкоатлетичного кросу у бігу на 500 м в особистому заліку стала А.Свініцька, другою – К.Варивода. У турнірі з міні-футболу відмінною технікою володіння м’яча, зрілою грою відзначився А.Спіцин.

Наполегливість на тренуванні, бажання бути першими, відданість спорту – основна запорука успіху команд. Великий вклад у загальний успіх вніс керівник фізичного виховання О.Ардиковський, який зумів у непростих умовах навчально-виховного процесу забезпечити підготовку та участь збірних команд у змаганнях. Вагомий внесок у забезпеченні умов підготовки збірних команд та участь у змаганнях зробив директор коледжу Ю.Рудаков.

Бажаємо членам збірних команд коледжу успіхів у навчанні та спортивних досягнень у змаганнях!

Можливо, Вам буде цікаво

By