Поборемо грип!

Під час хвилі вірусних захворювань, в аптеках міста справжній «Бум» на жарознижувальні, та інші, противірусні препарати.

А от в однієї з мешканок нашого міста, Таїсії Павлівни батько був знахарем, та передав їй секрети довголіття. Жінка запевняє, що вже більше десяти років не звертається до лікарні, і, навіть ніколи не хворіє.

Таїсія Павлівна розповіла нам, що має за містом дачу, а також пасіку. Звикла щодня вживати по ложці меду і випивати мінімум літр домашнього соку. Жінка вважає, що саме це додає їй сил і здоровя, адже в свої вісімдесят років, Таїсія Павлівна, виглядає на 60.

Товариш Таїсії Павлівни, Василь Борисович повністю згоден з жінкою, також має свою пасіку, і заготовляє на зиму не менше восьми літрів меду. А от з нашою знімальною групою поділився старовинним рецептом для міцного здоровя.

Існує безліч народних засобів лікування, якими користувалися наші пращури, більшість з них дуже ефективні, та не слід забувати і про те, що часи змінюються, а хвороби стають підступнішими, тож слід все-таки вчасно звертатися до лікарень, де можуть надати кваліфіковану допомогу, а не експериментувати з народною медициною. Хоча, краще взагалі не хворіти.

Источник: ТРК Самарь

Можливо, Вам буде цікаво

By