Особлива роль дільничного інспектора

Зі словами подяки за нелегку працю до дільничних інспекторів Новомосковського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області звернулися: начальник міського відділу ГУМВС України в Дніпропетровській області, полковник міліції Микола Гавриленко, перший заступник голови Новомосковської районної державної адміністрації Олександр Чечеленко та заступник міського голови з питань економіки, розвитку ринкових реформ та підприємництва Олександр Воскобойник.

«Шановні колеги! Сьогодні дійсно велике свято. Дільничний інспектор – це той «універсальний солдат», який першим прибуває на місце подій. Він найбільше спілкується з народом. Тож дозвольте мені привітати вас з професійним святом. Бажаю вам міцного здоров’я, миру та добра, професійного зростання. Нехай у ваших сім’ях буде достаток, а на дільницях – спокій», – зазначив начальник міського відділу ГУМВС України в Дніпропетровській області.

До привітань приєднався і Олександр Чечеленко, який є ветераном органів внутрішніх справ. Від імені керівництва райдержадміністрації він подякував дільничним інспекторам за професійне виконання своїх обов’язків у досить складних умовах та вручив почесні грамоти та подарунки.

Від імені міського голови Сергія Мороза до присутніх у залі звернувся його заступник Олександр Воскобойник.

«Встановлення цього свята засвідчує визнання державою особливої ролі вашого багаточисельного підрозділу в підтриманні правопорядку та наданні кваліфікованої допомоги громадянам. Покладена на вас місія – складна і відповідальна, але приємно відзначити, що дільничні інспектори виконують свої обов’язки сумлінно та на високому рівні. У день професійного свята бажаю вам завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну вам мужність та вміння невідкладно приймати вірні рішення», – наголосив заступник міського голови.

Виконуючи приємну місію, Олександр Воскобойник вручив подяки міського голови за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, забезпечення охорони громадського порядку та боротьбу зі злочинністю, зміцнення законності та правопорядку найкращим працівникам міського сектору дільничних інспекторів міліції.

Сьогодні відзначається День дільничного інспектора міліції в Україні. Своє друге народження це свято отримало 18 червня 2004 року — в цей день був підписаний наказ міністра внутрішніх справ України про його затвердження. Першим днем народження служби ДІМ в Україні стало 18 червня 1923 року — день, коли народний комісар внутрішніх справ міліції УРСР підписав наказ «Про затвердження інструкції для районних спостерігачів міських відділів». З цієї дати до моменту, коли свято було визнано офіційно, пройшов рівно 81 рік.

Можливо, Вам буде цікаво

By