Національний президентський оркестр виступив на Дніпропетровщині для воїнів-десантників і мешканців Гвардійського

За підтримки Міністерства оборони України, творчий колектив Національного президентського оркестру дарує святкову концертну програму військовослужбовцям та цивільному населенню різних регіонів України.

Так, напередодні Дня Високомобільних десантних військ, столичні артисти дарували святковий настрій мешканцям військового містечка Гвардійське, де дислокується 25-та окрема Дніпропетровська повітряно-десантна бригада. Учасниками святкової концертної програми стали не лише воїни-десантники, а і члени їх родин та жителі селища.

Як відзначив директор Національного президентського оркестру – заслужений діяч мистецтв України, полковник запасу Іван Москаленко, національний оркестр, з концертною програмою перебував у визволенних містах від терористів на Донеччині та багатьох військових гарнізонів Східної України.

– Своєю програмою ми намагаємося підняти бойовий дух та морально-психологічний стан наших героїв – захисників вітчизни, а також підтримати цивільне населення. Мені дуже приємно, що наш колектив завітав до десантників саме на передодні їхнього свята та привітав їх найкращими музичними композиціями. Щастя вам – воїни-крилатої піхоти та мирного неба!, – побажав військовослужбовцям полковник запасу Іван Москаленко.

Розпочався захід із вшанування пам’яті воїнів-десантників, які загинули під час виконання бойових завдань в рамках антитерористичної операції.

Далі, з літньої сцени 5 гарнізонного будинку офіцерів лунали улюблені багатьма українські народні пісні, класичні твори, музичні попурі у виконанні солістів ансамблю, серед яких чимало лауреатів та переможців всеукраїнських і міжнародних конкурсів.

Сольні виступи артистів та різні класичні композиції, які виконувалися під керівництвом художнього керівника оркестру – народного артиста України Анатолія Молотая супроводжувалися вдячними оплесками глядачів.

Заступник командира 25-ї окремої повітряно-десантної бригади по роботі з особовим складом підполковник Ігор Скляров від імені всіх присутніх щиро подякував працівникам культури та мистецтва за яскраву концертну програму.

Національний президентський оркестр виступив на Дніпропетровщині для воїнів-десантників і мешканців Гвардійського

Національний президентський оркестр виступив на Дніпропетровщині для воїнів-десантників і мешканців Гвардійського

Можливо, Вам буде цікаво

By