«ОСА» запрошує до своїх лав

Непроста ситуація, що склалася в державі, сприяє більш активному вияву громадянської позиції українців, створенню нових громадських організацій, суспільних рухів. І в той же час в Україні продовжує набирати обертів волонтерський рух, який стає більш впорядкованим. У нашому місті теж з’явилось кілька нових об’єднань, серед яких і жіночий «Батальйон об’єднаних самарських амазонок » («ОСА»).

Ідейна засновниця «ОСИ» Любов Мельник належить до тієї категорії людей, які у пошуках правди не зупиняються ні перед чим. Статут її новоствореної організації – це ціла низка поставлених перед «самарськими амазонками» завдань. Серед таких – волонтерська допомога українській армії. Останнє зі зробленого – збір коштів на придбання ліків та речей першої необхідності 25-ій повітряно-десантній бригаді з Гвардійського. Любов Федорівна підкреслює – фінансова документація її батальйону організована на найвищому рівні. Тут і замовлення від госпіталю чи воєнної частини, і тут же – чеки на кожну витрачену копійку, звіт про доставку продуктів, ліків, адресну допомогу. Максимальна прозорість – запорука того, що люди, які зробили свій внесок, будуть впевнені, що кошти пішли за призначенням.

Громадська організація «ОСА» лише нещодавно розпочала свою роботу. Але з нею уже довелось познайомитися і звичайним містянам, і чиновникам. Любов Мельник запевняє, що на цьому не зупиниться, буде боротися за справедливість, допомагати людям й надалі. Почують жіночок-ОС і в обласному центрі, і, за потреби, в самому Києві. Усіх бажаючих Любов Федорівна запрошує приєднуватися до організації, аби разом відстоювати інтереси простих городян. Принагідно дякує всім новомосковцям, які виявили небайдужість і вже зробили свій внесок у добру справу.

Бажаючим приєднатися до новомосковських ОС телефонувати за номером: 067-3966344

Можливо, Вам буде цікаво

By