Діти – найдорожчий скарб

Стрімке та швидкоплинне наше сьогодення. Гомінке, яскраве, неповторне літо 2014 дарує нам останню свою серпневу днину. Відремонтовані та оновлені дошкільні навчальні заклади знову на порозі початку навчального року.

ДНЗ №8 «Черемушки» в жовтні цього року виповнюється 50 років. Це солідний вік – і тому приміщення установи потребують особливої уваги. Для проведення капітальних ремонтних робіт однієї батьківської допомоги, як ведеться, недостатньо, саме тому участь держави вкрай необхідна. Але поки що – маємо те, що маємо. В дошкільному закладі в цьому році проведено велику роботу щодо забезпечення комфортного перебування дітей: відремонтовано дах харчоблоку, замінено старі дерев’яні вікна на металопластикові в спальнях груп № 1,2,5,7 та у харчоблоці; замінено вхідні двері в музичний зал, групи №7,8 та у харчоблоці; відремонтовано коридор та замінено двері кабінетів, пральні, харчоблоку; проведено косметичні ремонтні роботи в групових кімнатах, приймальнях, у пральні.

Це стало провідною темою загальних зборів трудового колективу ДНЗ №8 «Черемушки», батьківського комітету та громадськості. Чітко, прозоро та змістовно інформувала присутніх завідуюча закладу Н. Сіроклин щодо об’єму виконаних робіт протягом 2013-2014 навчального року. Всі проведені роботи погоджувалися з членами батьківського комітету і проводилися безпосередньо за участю батьків вихованців. Також були залучені спонсори, які з розумінням та відповідальністю поставилися до проблем закладу і надали необхідну та своєчасну допомогу. Щирі слова подяки було винесено членам батьківського комітету Т. Білосі та О. Пухліковій, а також всім, хто використав свої вмілі керівні, організаторські здібності щодо втілення творчої зернини з метою покращення умов для розвитку, виховання та навчання дітей.

Тож найкращих нам сподівань, добра, миру та злагодженості, шановна громадо дошкільного навчального закладу №8 «Черемушки», бо саме в наших руках найдорожчий скарб – це ДІТИ, – світле, чисте та викохане майбутнє нашої незалежної України!

В. Велика

Можливо, Вам буде цікаво

By