Безкоштовний майстер-клас для дітей від 3 до 5 років

Творча спілка “Майбутне хореографії” запрошує найменших танцівників на безкоштовний майстер-клас!

19 жовтня о 12.00 на базі групи дошкільного розвитку «Малятко» пройде безкоштовний майстер-клас з дитячої хореографії. На клас запрошуються діти від 3 до 5 років, формат класу – танцювальний квест. Майстер-клас відбудеться за адресою ПК Металургів, 3 поверх.

Педагог класу:

Коверя Людмила Васильївна – педагог з 28-річним досвідом викладання. Викладач хореографії у группі “Малятко”. Комунікативність допомагає ій знайти підхід та розкрити потенціал кожної дитини.

Опис класу:

На базі ігро-ритміки (розвиток почуття ритму, рухової координації та пластики рухів під музику) та ігро-гімнастики (класичні та новітні методики розвитку м'язової сили, гнучкості, формування правильної постави) будуть проведені музично-рухливі ігри, що розвивають просторову орієнтацію, вміння взаємодіяти з іншими дітьми, використувати наслідування, та образне порівняння.

Щоб зареєструватись на майстер-клас надсилайте заявки на адресу bomonddance@gmail.com або на сторінці події vk.com/event78440119. Додаткова інформація на сайті www.newmoscow-dance.com та по телефону 050 640 08 91.

Група дитячого виховання «Малятко» — це організація дошкільного розвитку, що надає Вашій дитині всебічне естетичне виховання по унікальній програмі, розробленой спеціалістами творчої спілки «Майбутнє Хореографії» на основі кращих європейських та радянських систем дитячого виховання.

Можливо, Вам буде цікаво

By