Вшанували ветеранів

10 листопада в Україні відзначили День вшанування ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ, які розпочали свою службу державі й народу ще за часів колишнього СРСР. Напередодні цієї дати в актовій залі Новомосковського міського відділу міліції відбулося їх привітання.

Урочисте зібрання вступним словом відкрив начальник сектору кадрового забезпечення підполковник міліції Роман Іванович Пустовіт. З привітальним словом виступив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Новомосковської міліції Максим Анатолійович Очеретяний, який висловив вдячність ветеранам за честь і мужність, за доблесну службу, а також з побажаннями міцного здоров’я і довгих років життя вручив їм грошові премії. Очільник міської міліції зазначив, що це є зворушливі й пам’ятні хвилини для кожного із присутніх: як для тих, хто ніс нелегку та відповідальну службу у радянські часи та часи перебудови, так і для нинішнього покоління співробітників міліції. Ці хвилини зустрічей ще раз нагадують про звитягу і силу духу працівників органів внутрішніх справ, про неоціненний вклад у правоохоронну діяльність, становлення та розвиток нинішніх поколінь правоохоронців.

Голова Ради ветеранів Григорій Федосійович Губський у своєму виступі наголосив, що ветерани органів внутрішніх справ ведуть широку громадську діяльність, надають велику соціальну підтримку та передають молодим працівникам свій багатий професійний досвід і життєву мудрість.

Шановні ветерани! Від імені керівництва та всього колективу Новомосковського міського відділу міліції прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Ветерана органів внутрішніх справ України! Щастя вам, міцного здоров’я, сімейного добробуту, злагоди, спокою та затишку, невичерпної енергії, плідної праці і довгих років життя.

Тетяна Попова, майор міліції

Можливо, Вам буде цікаво

By