Символ доброти та щирості

День Святого Миколая – свято, яке дарує дітям гостинці й відчуття передноворічної атмосфери. Напередодні цього дня представники Новомосковського міського відділу міліції вже за доброю традицією завітали з привітаннями та подарунками до своїх підшефних – дітей зі школи-інтернату №7.

Сяючі оченята дітей не залишали сумніву, що вони очікували приїзду шефів. І не дарма – в подарунок від місцевої міліції діти отримали новорічні набори солодощів та різноманітні фрукти.

Від імені керівництва Новомосковського міського відділу міліції начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей, майор міліції Тетяна Харченко привітала вчителів та учнів з наступаючими новорічними святами, побажала їм міцного здоров’я, успіхів у роботі та навчанні. Вона нагородила переможців конкурсу малюнку на міліцейську тематику, який було проведено в школі-інтернаті напередодні свята.

Звичайно, всі малюнки заслуговували на увагу і жоден міліціонер не залишився байдужим до дитячих витворів художнього мистецтва. Але так чи інакше переможців визначили: Дар’я Русяєва з 5-б класу посіла перше місце, Андрій Перескок з 6-а класу – друге місце, Максим Сердюк з 4-а класу – третє місце.

Від імені начальника Новомосковського міського відділу міліції їм було вручено цінні подарунки.

Тетяна Попова, майор міліції

Можливо, Вам буде цікаво

By