Вечір Сучасного Танцю 2015

«Мене не цікавить, як рухається танцівник. Мене цікавить що ним рухає» – стверджувала відома німецька танцівниця та хореограф Піна Бауш. Тож, найближчим часом у Вас з’явиться можливість дізнатися, що саме рухає танцівниками Студії сучасного танцю «Бомонд».

25 квітня о 18 годині у великій залі Палацу Культури Металургів міста Новомосковська відбудеться традиційний весняний концерт «Вечір Сучасного Танцю 2015». Організаторами концерту виступили творча спілка «Майбутнє Хореографії» та Студія сучасного танцю «Бомонд» під керівництвом заслуженої артистки України Ірини Матвієнко.

Вечір Сучасного Танцю 2015

Мешканці Новомосковська вже давно звикли, що наприкінці квітня Студія сучасного танцю «Бомонд», яка відзначила у 2014 році своє 30-річчя, традиційно дає звітний концерт, в якому студійці демонструють свої досягнення за рік, нову хореографію та вже відомі постановки. Але згодом формат звіту вичерпав себе і йому на заміну прийшла ідея Вечору Сучасного Танцю – концерту, у якому бомондівці та гості Студії демонструють хореографію саме сучасних напрямків: контемпорарі, джазу, модерну та контактної імпровізації. Цього разу на глядача чекають прем’єри та репертуарні постановки від хореографів Студії Ірини Матвієнко, Анатолія Ляскало, Олександри Матвієнко та Дмитра Горошка, новий рівень танцювальної майстерності студійців та величезний заряд творчої енергії, накопичений за минулий рік. Повірте, їм є чим Вас здивувати!

Ми запрошуємо Вас приєднатися до усіх шанувальників мистецтва сучасного танцю 25 квітня. Більше інформації Ви зможете отримати на нашому сайті та на сторінках події у мережах vkontakte та facebook. Замовлення квитків за телефоном 050 604 0891.

Можливо, Вам буде цікаво

By