Депутате, озовися!

Останнім часом у місцевих ЗМІ почали з’являтися публікації про народного депутата Вадима Нестеренка. То він говорить, що тарифи повинні бути обгрунтованими (що і їжаку зрозуміло), то ярмарки сільгосппродукції організовує, то туристичні подорожі, а то й просто вітає виборців із різними святами. Пам’ятаю, що його попередники ще й урочисто вручали паспорти школярам, які досягли шістнадцятирічного віку. Але чи варто було так прагнути у народні депутати, щоб робити виборцям ТАКІ послуги?

Не та функція у народного депутата! Думаю, громадянам перш за все хочеться знати чим займається народний депутат у Верховній Раді. І чи займається чимось взагалі… Бо щось його голосу не чути на засіданнях ВР. Заодно хочеться дізнатися у народного обранця, скільки ж зараз коштує голос виборця? Під час минулих виборів містом активно ширились чутки про те, що Вадим Нестеренко скуповував голоси виборців за продуктові талони. Та й не лише це…

Запитати б у депутата, де ж його можна побачити, щоб поспілкуватись? Прийом для простиг громадян він не влаштовує, тож може через ЗМІ особисто розкаже нам як він потрапив до Ради та що насправді корисного зробив для своєї громади?

Іван Удовиченко

Можливо, Вам буде цікаво

By