Обережно сказ

09 червня 2015р. в м. Новомосковську, мікрорайон Кулебівка у приватному секторі був зареєстрований випадок сказу свійської собаки підтверджений експертним висновком № 544/503 обласної регіональної лабораторії ветеринарної медицини м.Дніпропетровська.

З 10 червня 2015р. в м. Новомосковську встановлено рішенням надзвичайної протиепізоотичної комісії при міськвиконкомі (НПК) введення карантинних обмежень на території міста Новомосковськ щодо заборони проведення виставок, виводок собак, вивезення за межі міста собак, котів і диких тварин. У випадку підозри захворювання тварин на сказ , а саме: при зміні поведінки тварини, усамітнення тварини або проявів агресії, можлива слинотеча, параліч кінцівок – звертайтесь до міської державної лікарні ветеринарної медицини в місті Новомосковську за адресою вул.. Зіни Білої б.89 тел. (056-93)-7-52-79 або в Кулебівську дільничну лікарню ветеринарної медицини, яка знаходиться за адресою вул. Заводська 138, тел. (056-93)-5-85-85.

Попереджуємо, що СКАЗ не виліковна хвороба людей та тварин, щоб уникнути небезпеки, проводьте обов’язкове щеплення своїх тварин проти сказу та дотримуйтесь правил їх утримання.

Головний інспектор ветеринарної медицини в м.Новомосковську Бровенко С.С.

Можливо, Вам буде цікаво

By