Начальник Новомосковської поліції відвідав підпорядкований підрозділ

19 листопада начальник Новомосковського відділу поліції полковник поліції Віктор Станіславович Рибак зустрівся з особовим складом Петриківського відділення поліції, яке стало підпорядковане Новомосковському відділу.

В ході зустрічі були визначені основні вимоги до діяльності поліції, особливо наголошено на дотриманні дисципліни та законності під час несення служби.

З метою надання практичної допомоги та налагодження взаємодії Петриківський підрозділ відвідали також керівники всіх служб новомосковської поліції та ознайомилися на місці зі станом справ.

Одним з пріоритетних завдань новомосковської поліції є необхідність максимально наблизити діяльність міліції до потреб громадян. Саме з цією метою Віктор Станіславович зустрівся з прокурором Петриківського району, головами Петриківської райдержадміністрації та Петриківської районної ради. Під час зустрічі з головою районної ради Наталією Іванівною Коваленко були обговорені ситуація в Петриківському районі та діяльність місцевої поліції, визначені приоритетні напрямки взаємодії органів самоврядування та поліції. Обговорили й реформу в правоохоронній системі.

Роботи багато, проблеми є, але таким чином поліція Новомосковщини намагається у ході живого спілкування знаходити компроміси, в межах чинного законодавства вирішувати ті чи інші питання, аби громадяни почували себе захищеними.

На черзі зустрічі з підпорядкованими Новомосковському відділу поліції Царичанське та Магдалинівське відділення задля налагодження партнерських стосунків поліції з населенням та своєчасного виявлення і попередження злочинних діянь.

Т.М. Попова,

майор поліції

Можливо, Вам буде цікаво

By