День відкритих дверей

23 грудня 2015 року в Новомосковському відділі поліції відбувся День відкритих дверей для школярів-випускників з метою популяризації роботи правоохоронців серед молодого покоління.

Цього разу до підрозділу завітали старшокласники Новомосковської середньої школи № 2. Їм показали чергову частину, розповіли про структуру Новомосковського відділу поліції, пріоритети служби та навчання у вищих навчальних закладах системи МВС.

Також діти відвідали невеличку музейну кімнату відділу поліції, де ознайомилися з історією створення та баготорічною працею новомосковських правоохоронців.

Родзинкою екскурсії стало відвідання тиру, де школярі мали можливість ознайомитись зі зброєю, потримати її в руках та, навіть, провести розбирання-збирання пістолета Макарова і автомата Калашнікова під керівництвом фахівців. В цьому їх підтримав головний поліцейський Новомосковщини Віктор Станіславович Рибак, який показав високу майстерність при поводженні зі зброєю.

Наприкінці зустрічі працівники сектору кадрового забезпечення розповіли про можливість отримати вищу юридичну освіту в навчальних закладах системи МВС та показали спортивний зал, розташований в приміщенні відділу. Тож маємо надію на те, що незабаром ряди місцевої поліції поповняться молодими, мужніми та самовідданими кадрами.

Т.М. Попова, майор поліції

Можливо, Вам буде цікаво

By