38-річного серійного крадія затримали працівники Новомосковського відділу поліції

Чоловік з кримінальним минулим впродовж кількох місяців скоював у місті крадіжки та переховувався. Підозрюваний вже неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців. Вживання наркотиків не раз підштовхувало чоловіка до крадіжок і за скоєння майнових злочинів зловмисник відбував покарання за гратами.

Об’єктом злодіянь колишній в’язень обрав місто Новомосковськ. Хоча, в район теж навідувався, іноді не сам, а з 36-річним подільником, який також має кримінальне минуле. Кожного дня чоловік ходив по вулицям міста в пошуках наживи і періодично скоював крадіжки то в одному, то в іншому місці. Від його рук постраждали домоволодіння по вулицям Глінки, Горького, Чкалова, Маяковського, Воронівській (колишня Куйбишева), провулку Новоселівському тощо.

Упіймати зловмисників було непросто. Аби їх затримати, оперативники Новомосковського відділу поліції провели не одну безсонну ніч. Але, вживши відповідних заходів, вони досягли позитивного результату і затримали злодіїв: в травні – 36-річного подільника, а 14 червня, після тривалих пошуків – 38-річного серійного крадія, який в той же день був заарештований. Вже є всі підстави стверджувати, що непрохані гості скоїли 10 крадіжок, за всіма фактами ведеться попереднє слідство, причетність зловмисників до інших аналогічних злочинів в місті встановлюється.

Т.М. Попова, Новомосковський відділ поліції

Можливо, Вам буде цікаво

By